Tillykke Mommark og hurra for det åbne demokrati!

Mommark havnByrådsmødet i Sønderborg kommune den 24. marts 2010 gav endelig den forløsning som Mommark Landsbylaug og borgerne i Mommark så længe har arbejdet på.
Med stemmerne 19 for og 12 imod besluttede byrådet at sætte gang i en renovering af havn og campingplads.

Havnen forbliver på sigt i kommunens eje og der afsættes årligt et beløb til fortsat istandsættelse og forskønnelse af havnen, ligesom der allerede i år bliver investeret de nødvendige midler i renovering af campingpladsen, så der senest den 1. maj 2010 igen bliver gæster på pladsen.

Dagens beslutning er ikke blot en sejr for det åbne demokrati, det er også en sejr for samarbejdet mellem et af kommunens landsbylaug og politikerne. Afstemningen må også give nogle politikere grund til eftertanke i deres omgang med beslutninger som vedrører samfund der ligger langt Sønderborg By.

Forventningerne i Mommark blev altså ikke gjort til skamme. Så lad os i Mommark glæde os til at maskinerne giver lyd og dermed signalerer en positiv udvikling i vores lille landsby.
Afvikling bliver nu vendt til udvikling.

Mommark Landsbylaug
Jan Kay
Formand
Tlf. 20142463


3 thoughts on “Tillykke Mommark og hurra for det åbne demokrati!

 1. Tove Palmholt

  Rigtig mange tillykker med resultatet af jeres lange og fine indsats.
  Venlig hilsen Tove Palmholt

 2. Teddy Schønberg

  Mommark Landsbylaug!
  Jeg vil gerne på vegne af Grundejerforeningen Bellevue ønske jer stort tillykke med den utrættelige indsats, som I har ydet i forbindelse med Mommark Havn. Det er dejligt, at det endelig er lykkedes at få Sønderborg Kommune på banen med hensyn til investering og vedligehold. Det kan kun være positivt for hele området.

  Med venlig hilsen
  Teddy Schønberg
  Formand
  agrundejerforeningen Bellevue
  Bellevue 2
  6470 Sydals

 3. Henning Nørbygaard

  Til de viljestærke Mommark-beboere,
  Rigtig stort tillykke og tak for den store indsats I har gjort for at gøre Mommark Havn til et levende sted igen – en skam kommunen ikke forlængst har lyttet til gode ideer om udvikling på Mommark Havn – der har været mange gode initiativer fra mange forskellige projektudviklere, men Sønderborg Kommune har desværre i alt for lang tid krampagtigt holdt fast i forældede ideer om, hvad havnen skulle udvikle sig til.
  Godt gået af jer lokale ildsjæle. Som sommerhusejer i området, er det af største vigtigthed, at der forbliver aktivitet på havnen. Jeg vil gerne opfordre alle sommerhusgrundejerforeninger i området til at bakke om initiativerne på.

  På vegne af Grundejerforeningen Solskrænten Vest
  Med venlig hilsen
  Henning Nørbygaard
  Formand
  Solskrænten 30
  6470 Sydals

Der er lukket for kommentarer.