Nyt vedr. kloakering i Mommark

Foranlediget af brev fra Sønderborg Kommune skriver Palle Heinrich, d. 3/5-16,  nedenstående til Silvia Jovanovic, miljøsagsbehandler hos Sønderborg Kommune. (Se også kommunens svar nederst).

” Dejlige meddelelser i sender ud. Jeg må da et eller andet sted have misset et brev, mellem det hvor man meddelte at nu var jeres del af kloakeringen færdig, og det vedhæftede. Hvilke dato er der nu sat som seneste tilslutningsfrist i forhold til oprindeligt udmeldt, og med hvilken lovhjemmel begrundes denne ændring

Vh. Palle Heinrich “

Kommunens svar

” Hej Palle Tak for din mail. Jeg beklager forvirringen, men årsagen til at kommunen starter påbudssagerne op tidligere, er den nye bekendtgørelse om afdragsordning og minimumsfrist jf. Bekendtgørelse nr. 108 af 29/01/2015 Vi er nødt til at oplyse om muligheden i et varsel om påbud, sådan at grundejere, som har det økonomisk svært kan søge. Selve påbudsfristen har jeg desværre ikke oplyst om i brevet, hvilket er forkert. Kommunen giver jer 12 + 3 måneder, som vi normalt giver efter et år. Dvs. jeres frist for tilslutning være engang til marts 2017. Jeg håber det giver mening ellers er du velkommen til at kontakte mig.

Venlig hilsen

Sønderborg Kommune Vand & Natur

Silvia Jovanovic

Miljøsagsbehandler

Share on facebook
Del på Facebook