”Mere Musik i Mommark” 2011 fester med jazz og populær musik

Mere Musik i Mommark

Mere Musik i Mommark

”Mere Musik i Mommark” 2011 fester med populær musik med alle de kendte kunstnere, samt flot jazz på programmet.

Der er gratis adgang til arrangementet.

Kom til Mommark Havn den 2. og 3.. juli hvor Mommark Landsbylaug præsenterer forrygende underholdning ved Diskotek Felix, samt levende og humørfyldt jazz ved Dixieland Jubilees Jazzband.

Lørdag Kl. 18.00 til 21.00 og søndag kl. 11.30 – 14.00 leverer Diskotek Felix lækker musik med blandt andet: Dire Straits, Status Quo, Credence, Smokie, Rocasino, Tøsedrengene, TV2, dodo and the dodos, Gnags og meget mere.

Søndag Kl. 15.00 til 18.00 vil Dixieland Jubilees give publikum en flot finale på Mere Musik i Mommark. Bandet spiller levende og humørfyldt jazz, der vil henrykke enhver der elsker den rigtige gode gamle traditionelle jazz. Orkestret har en herlig kontakt med publikum, så gå ikke glip af denne mulighed for at nyde en eftermiddag med flot New Orleans jazz, Dixieland, Sving, Boogies og Blues.
Musikere: Freddie Bang: Sang og basun. Ole ”Don” Kirk: Trompet og sang. Bent Østergaard: Klarinet, saxer og sang. Jens Holgersen: Kontrabas. Jens Petersen: -shuffle-, boogie- og bluesmand samt klaver, Kim Kjær: Trommer.

Formanden for Mommark Landsbylaug glæder sig til at publikum kan opleve en lige så festlig dag som det var tilfældet i 2010.

Formanden tilføjer, at hvis der fanges fisk den 4. juli, ja så bliver der også mulighed for at købe friske fisk hos havnens fiskere.

Den nyrenoverede havn er åben for sejlere og campingpladsen tilbyder også gæsterne et weekend-ophold til en meget favorabel pris.
Ring og reservér plads i havnen eller på campingpladsen.
Lis har tlf. +45 2251 0849.

Andre henvendelser vedrørende arrangementet bedes rettet til formanden for Mommark Landsbylaug, Jan Kay på tlf. +45 2014  2463

2 thoughts on “”Mere Musik i Mommark” 2011 fester med jazz og populær musik

 1. eigil s. madsen

  Mere Musik i Mommark…
  MEN MELODIEN MANGLER..!

  Hatten af for bestyrelsen af Mommark Landsbylaug fordi de stadig orker arbejdet med at skabe liv på havnen med det efterhånden traditionelle musik arrangement. Når dette er sagt, så skal der også siges, at hvis dette indslag skal have blivende status, så skal man i bestyrelsen også til at finde melodien at køre arrangementet efter.

  Det første spage skridt var jublende vellykket – sådan vil det altid være, når en “lille ny tager sit første skridt” – vejret viste sig fra sin mest nådig side og forventningerne var ikke skruet stort mere op, end at det måtte blive en succes.

  Året efter – hvor man meget passende også lod den retablerede lystbådehavn indvie – var helt oppe i positive felt, med ypperlig musikvalg, fornemme publikumsforhold med et stort telt, hvor der var rigeligt med siddepladser [hvis vejret skulle blive dårligt] samt en gennemtænkt placering af de udendørs siddepladser [hvis vejret blev fint igen]. Vejret BLEV fint og publikum strømmede til – ALLE var begejstrede og lovede hinanden og sig selv, at man bestemt ville møde op igen, når der var Mere Musik i Mommark.

  I år, 2011, var der såmænd også Mere Musik i Mommark igen. Nu havde bestyrelsen for alvor fået “næse” for den gode forretning, nu var man ved at have “rutinen” og nu “skulle den ikke have for lidt”…! Nej, og det fik den heller ikke – i hvert fald ikke prisen på en fadbamse i ægte plastbæger til 30 kroner, en appelsinvand til 25 kroner eller en ringriderpølse ligeledes til 25 kroner stykket – så mor og far og tre børn der kommer fra “oplandet” hvor der, i modsætning til lokalt, var ophængt plakater som henviste til arrangementet, måtte af med 260 kroner for en øl til de voksne, en vand til børnene og en pølse til hver. Det er endda noget dyrere, end på Havne Cafeteriet eller på Skovby Kro, hvor der til gengæld for en lavere pris, er inkluderet både siddeplads og høflig servering.

  Nå, heldigvis blev vejret jo godt endnu en gang, og det var ikke nødvendigt med et stort telt. Og heldigvis var det jo også frivilligt, om man ville købe Landsbylaugets vederkvægeligheder, endsige lægge en skærv “Per næstformands raslebøsse” og blot nøjes med at lytte til musikken… men den opmærksomme lytter ville hist og pist, ved sin tilstedeværelse på pladsen have hørt en og anden mumle noget om, at det var nu ikke så godt som sidste år!

  Og det er et faresignal. Det skulle jo helst være mindst lige så godt som sidste år, og helst en anelse bedre – sådan som Sønderborg Sommer Revy for eksempel har gjort sig det til en vane. Og det gøres ved at gå fremad, ikke ved at gå skridt tilbage.

  I får tre ud af fem stjerner for i år, fire for sidste år!

 2. Formanden

  Kære Eigil.
  Tak for dine kommentarer vedrørende Mere Musik i Mommark 2011.

  Enig, Mere Musik i Mommark 2009 var et godt arrangement og resultatet var et skulderklap til Mommark Landsbylaug om, at der kunne samles folk i Mommark og, at jazzmusik er magneten.
  Arrangementet havde et mindre tilskud fra Ildsjælepuljen, Sønderborg kommune, og gav et lille overskud. Som du selv udtrykker det: ”Den lille ny havde oplevet en vellykket fødsel”.

  2010 var et større arrangement.
  Mere Musik i Mommark var omdrejningspunktet, men også Sønderborg kommunes officielle indvielse af Mommarks flotte renoverede havn var et væsentligt indslag.
  På den økonomiske tabel kunne der konstateres en stor velvillighed fra lokale sponsorer, et flot tilskud fra Ildsjælepuljen, Sønderborg kommune, samt et tilskud fra Sønderborg Havn.
  Det åbnede for nye muligheder med hensyn til såvel telt som mange borde/bænke og populære priser på både øl/vand og pølser.
  Publikum strømmede til, og det gav et rimeligt afkast til Mommark Landsbylaug. Tak til alle.

  Mere Musik i Mommark 2011 var den egentlige styrkeprøve for Mommark Landsbylaug.
  Økonomien i arrangementet bestod af sponsorater og kassebeholdningen i Landsbylauget.
  Altså ingen kommunale kroner, men fuld risiko.
  Udgifterne til musik er på de 2 år steget med ca. 25% og priserne på både øl/vand og pølser er jo heller ikke blevet mindre.

  Belært af andre som arrangerer musik, havde Lauget besluttet ikke at satse kassen, men nøje afstemt salgspriser på øl/vand og pølser, således at der med rimelighed kunne forventes afviklet Mere Musik i Mommark uden at se et underskud i øjnene.
  Med et stort underskud til følge, er det nok tvivlsomt, om der igen ville blive et arrangement i 2012.

  Rent musikalsk er jeg ikke i tvivl om, at vi leverede varen. Det var flot og svingende.

  Priserne på øl serveret på Skovby Kro har jeg ingen kommentarer til. Dog mener jeg at en øl i flaske kun indeholder kr. 33 cl. Mere Musik i Mommark må i modsætning til Skovby Kro ikke servere i glas men kun i plasticbægre. Det gør man også til alle andre udendørsarrangementer.

  Men Landsbylaugets priser er ikke i konkurrence med Lis i cafeen. Vi er til for hinanden.
  Jeg må også korrigere dine udregninger. 40 cl. Øl, kr. 30,-. 50 cl. Sodavand kr. 20,-. Vand kr. 10,-
  Så hvis regnestykket gøres op med disse rigtige priser er fakta: 2 øl, 3 sodavand, 5 ringriddere med brød, kr. 245,-. Altså kr. 49,- pr. næse OG GRATIS MUSIK.

  Bestyrelsen ser gerne andre kommentarer til Mere Musik i Mommark 2011, vi kan alle lære og vi lytter gerne.

  Mommark Landsbylaug
  Jan Kay
  Formand
  Tlf. 20142463

Der er lukket for kommentarer.