Fra Luzern i Schweiz til ”Mommark Strand”

Det er med stor fornøjelse, at Mommark Landsbylaug byder Lis Godbersen velkommen som forpagter af kiosken ved Mommark Havn.

Med en uddannelse inden for handel, erfaring som afdelingsleder og efter enperiode med arbejde i Luzern i Schweiz, står Lis Godbersen godt rustet til at få succes med nyåbningen af “Mommark Strand” som stedet hedder nu.

Det var oprindelig i Lis Godbersens interesse at forpagte såvel campingplads som kiosk. Imidlertid sagde kommunen nej til dette ønske. Da muligheden for alene at forpagte kiosken kom, slog Lis til.

I løbet af kort tid har hun fået frisket lokalerne gevaldigt op så de i dagfremstår lyse og indbydende, og salget af is går strygende.

Det er også muligt at købe pølser og hotdogs ligesom der også kan købes varme drikke i form af kaffe, te og kakao.

Lis Godbersen har også søgt om spiritusbevilling og forventer snarest at dette falder på plads.

Direkte adspurgt, fortæller Lis Godbersen, at hendes intentioner for at starte “Mommark Strand” op, er at det er synd at området ved Mommark Havn forfalder. Det er vigtigt at bevare de små lokale samfund og aktiviteterne i forbindelse hermed.

Hun har da også fået en særdeles positiv modtagelse af såvel de lokale beboere som de mange turister der, som hun udtrykker det: “Er helt vilde”.

I første omgang har Lis Godbersen forpagtet lokalerne til den 1. november 2008, men håber naturligvis på at kunne forlænge aftalen med kommunen.

Mommark Strand” har åbent alle ugens dage fra kl. 12.00 – 21.00.

Når datoen for den officielle indvielse er fastsat vil Mommark Landsbylaug informere nærmere her på hjemmesiden.

Under menupunkt Galleri er der mulighed for at se nogle billeder fra stedet.

Det er mit håb, at “Mommark Strand” bliver en succes og det kræver god lokal opbakning.

Velkommen!

Jan Kay
Formand
Mommark Landsbylaug

Share on facebook
Del på Facebook